صنایع معدنی: برای کنترل حرکت انواع نوار نقاله، بالابرها و …
مدار کنترل: این مدار ورودیهای کاربر یا سایر دستگاهها را تفسیر میکند و آنها را به سیگنالهای قابل اجرا برای واحد قدرت تبدیل میکند.
پس سرعت سنکرون به فرکانس منبع و تعداد قطبهای روتور وابسته است. تغییر تعداد قطبها کار آسانی نیست. بنابراین، این روش که به ساختار مکانیکی موتور بستگی دارد قابل تحقق نیست.
همینطور در مورد راه اندازی موتور ها با استفاده از سافت استارتر برایتان نوشتیم. در این مقاله توجه شما را به انواع درایو های زیمنس مبتنی بر فرکانس جلب می کنیم.
اینورترهای تک فاز زیمنس برای کنترل موتورهای با قدرت پایینتر استفاده میشوند و معمولاً در دستگاههای خانگی، اداری و صنایع کوچک کاربرد دارند. اینورترهای تک فاز فقط میتوانند موتورهای تک فاز را کنترل کنند و معمولاً در ابزارهای برقی دستی، سیستمهای پمپ و نوارهای نقاله استفاده میشوند.
در هنگام انتخاب ینورتر مناسب، حتما باید به آمپر جریان ورودی اینورتر دقت داشته باشیم به خصوص در هنگام انتخاب اینورتر تک فاز به سه فاز که حتما باید جریان برق محل نصب را بدانیم در غیر اینصورت انتخاب اشتباه درایو باعث اتلاف زمان و هزینه ها می شود.
همچنین می توانید بخوانید: سافت استارتر چیست؟ سافت زیمنس و نحوه نصب و کاربرد آن
در واقع درایو تنها دستگاهی است که علاوه بر رفع چالش های راه اندازی، امکان کنترل عملکرد موتور را نیز فراهم می کند.
این سری از اینورترها برای کاربردهای بزرگتر و توانهای بالا مناسب است. قابلیت کار با موتورهای بزرگ و توانهای بالا را دارا بوده و برای صنایعی مانند صنایع فولاد، معدن، نفت و گاز و سیستمهای انتقال قدرت مناسب است.
کنترل سرعت موتورها: اینورترها در صنایع و سیستمهایی که نیاز به کنترل دقیق و تنظیم سرعت موتورها دارند، استفاده میشوند.
اگر به کنترل دقیق نوار نقاله نیاز دارید، قطعا درایو زیمنس بهترین انتخاب برای شما است.
همچنین میتوانید با مشاوران ما در گروه پینیون هم ارتباط برقرار کنید تا بهترین گزینه را با توجه به نیاز شما معرفی کنند.
این ویژگیها به اینورتر امکان کنترل و محافظت از موتور و سیستم را میدهند.
فیلترهای ورودی و خروجی: این فیلترها مانند محافظ اینورتر عمل میکنند که نوسانات و نویزهای موجود در منبع برق ورودی را کاهش میدهند و اطمینان حاصل میکنند که اینورتر خروجی تمیز اینورتر و پایداری ارائه میدهد.